Mi a McDonald's-os toast tésztájának a receptje?
Azt nem magyarországon készítik, hanem gyorsfagyasztva érkezik, egyébként ugyanaz mint a sima hamburgerzsemléjük, csak félbevágják és kifordítva csinálják a toastnak.
Élesztős kelt tészta, de mivel olyan alapanyagokból készül ami itthon is van , de kint más az íze, ezért nem tudnánk itthon megsütni..
Szoktam csinálni toast-kenyér szeleteltből, megpirítom a kenyeret (általában barnát, mert az édesebb ízű) éslapkasajtot bele..hasonlít az íze.
Ez is butaság: a toast tésztája.
Nincs tésztája, mivel kész, fagyasztott állapotban kapja meg az étterem az ún. "normál-zsemlét", amiből készül a sajtburger, hamburger, sajtburgerfresh, Filet O Fish és maga toast is, csak valóban ki van fordítva és össze van lapítva, hogy pirítós jellege legyen.
Az hogy külföldi, abban nem vagyok biztos. Nem hinném. sztem nagyobb a valószínüsége, hogy vmelyik magyar pékség készíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!