Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a McDonald's-os toast...

Mi a McDonald's-os toast tésztájának a receptje?

Figyelt kérdés
2008. aug. 11. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem magyarországon készítik, hanem gyorsfagyasztva érkezik, egyébként ugyanaz mint a sima hamburgerzsemléjük, csak félbevágják és kifordítva csinálják a toastnak.

Élesztős kelt tészta, de mivel olyan alapanyagokból készül ami itthon is van , de kint más az íze, ezért nem tudnánk itthon megsütni..

Szoktam csinálni toast-kenyér szeleteltből, megpirítom a kenyeret (általában barnát, mert az édesebb ízű) éslapkasajtot bele..hasonlít az íze.

2008. aug. 11. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:
71%
Azért nem tudnád itthon megsütni, mert a legfőbb összetevője a nevadai giliszta, amit itt nem termesztenek. A nagybátyám tudna erről mesélni, ha érdekel, privizz rám.
2009. aug. 16. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:
54%

Ez is butaság: a toast tésztája.

Nincs tésztája, mivel kész, fagyasztott állapotban kapja meg az étterem az ún. "normál-zsemlét", amiből készül a sajtburger, hamburger, sajtburgerfresh, Filet O Fish és maga toast is, csak valóban ki van fordítva és össze van lapítva, hogy pirítós jellege legyen.

Az hogy külföldi, abban nem vagyok biztos. Nem hinném. sztem nagyobb a valószínüsége, hogy vmelyik magyar pékség készíti.

2010. nov. 28. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!