A ricotta sajnak milyen az állaga? Mivel tudnám helyettesíteni?
Figyelt kérdés
Egy recept ezt (is) ír valamihez, de nem szeretném az egész várost végigkutatni ricitta sajtért. Gondolom lehet helyettesíteni is. De milyen az állaga? Mit használhatnék helyette?2010. jan. 23. 12:53
1/8 A kérdező kommentje:
Márt találtam is utalást "túróhoz hasonló friss sajt". Akkor túrót is használhatok?
2010. jan. 23. 12:54
2/8 anonim válasza:
hát leginkább a mascarponéhoz lehetne hasonlítani szerintem
4/8 anonim válasza:
Szerintem helyettesíthető, viszont a riotta sokkal lágyabb. Viszont nem kell az egész várost végig kutatni, mert nagyobb supermarketekben van ricotta.
5/8 A kérdező kommentje:
Ahol voltam, ott most nem volt, ezért túró lesz helyette. Egyébként egy sajtos spenóttal töltött, kukoricadarába bundázott karajt szeretnék csinálni. És a spenóthoz kell rikotta, meg füstölt sajt, meg parmezán.
2010. jan. 23. 16:17
6/8 anonim válasza:
túróval szoktam helyettesíteni, max egy kis joghurttal kikeverem , hogy lágyabb legyen :)
mmm amúgy jól hangzik a kaja, jó étvágyat hozzá :)
8/8 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, finom lett. Így gondolva, ha még egyszer csinálok, lehet, hogy egy kis juhtúrót tennék bele, nem tehéntúrót, és attól finom fanyar ízű lenne... De finom volt!
2010. jan. 25. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!