Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ételszinezék kikeverése hogyan?

Poisonlady kérdése:

Ételszinezék kikeverése hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!


Hogyan tudom kikeverni bármilyen színűételszinezéket sütemény megfestéséhez?Van a flakonon írva hígitási arány de mivel keverem ki?



2014. okt. 4. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Mit akarsz vele meg festeni? Lehet a tesztaba tenni, tejszinbe, cukormazba, fondantba.....
2014. okt. 4. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Tészta szinezéshez.
2014. okt. 4. 12:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor a tésztába tedd :)
2014. okt. 4. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy nem a tésztába való belegyúrásba egyszerűen csak a tetejét szeretném megfesteni és annak a higítása ill kikeverése érdekelne.Mibe tegyem a szinezeket és mennyit kb mert a flakonon 5ml/kg van megadva hígitási aránynak.
2014. okt. 4. 12:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, hogy a tetejet.... Ahhoz nem tejjel kell higitani, hanem zselatinnal.
2014. okt. 4. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!