Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit süssön egy kétbalkezes...

Mit süssön egy kétbalkezes fiú a barátnőjének a születésnapjára?

Figyelt kérdés

Szoval a helyzet az, hogy a legbonyolultabb, amit meg el tudok kesziteni a konyhaban, az a sultkrumpli es a tukortojas....

Baratnomnek nemsoka lesz a szuletesnapja, es meg szeretnem lepni valami finommal, amit en csinalok. Tudja, hogy mennyire nem tudok sutni/fozni, tehat szerintem nagyon orulne ennek a kis meglepetesnek.

Ha tudnatok recepteket mondani, amihez nem kell nagy gasztro-tundernek lenni (azert nem akarok ilyen dobozos dr.otker tortat, sseretnek azert vele dolgozni, csak legyek kepes azert elkesziteni) , de azert finom, azt nagyon megkoszonnem! :)

2014. szept. 28. 23:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyszerű és nagyszerű: [link]

Elkészítése képekben: [link]

Jobb az eredetinél.

Hétvégén csináltam. Egy adag szerintem kevés (főleg, ha édesszájúak vagytok), legközelebb minimum a dupláját készítem.

2014. szept. 29. 10:38
 12/14 anonim válasza:
Rizses csoki - ha tudsz hozzá tejport és puffasztott rizst szerezni. Elronthatatlan süti. Én a páromtól egyszer ilyet kaptam szülinapomra
2014. szept. 29. 10:39
 13/14 anonim ***** válasza:
2014. szept. 29. 13:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
2014. szept. 30. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!