Mitől lesz laza szerkezetű a kenyér béle? A burgonyapehellyel lazább lesz?
Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 17:09
1/4 anonim 



válasza:





Igen. De fehérlisztből csináld, jól dolgozd ki és kétszer keleszd meg. A sütőbe tegyél egy edénybe vizet, hogy gőzös legyen a sütő
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, majd kipróbálom.
2014. szept. 28. 20:22
3/4 A kérdező kommentje:
A tejpornak mi a szerepe a kenyérben?
2014. szept. 28. 20:29
4/4 anonim 



válasza:





A kovásztól és élesztőtől lesz laza szerkezetű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!