Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lesz laza szerkezetű a...

Mitől lesz laza szerkezetű a kenyér béle? A burgonyapehellyel lazább lesz?

Figyelt kérdés

2014. szept. 28. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen. De fehérlisztből csináld, jól dolgozd ki és kétszer keleszd meg. A sütőbe tegyél egy edénybe vizet, hogy gőzös legyen a sütő
2014. szept. 28. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, majd kipróbálom.
2014. szept. 28. 20:22
 3/4 A kérdező kommentje:
A tejpornak mi a szerepe a kenyérben?
2014. szept. 28. 20:29
 4/4 anonim ***** válasza:
A kovásztól és élesztőtől lesz laza szerkezetű
2014. szept. 28. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!