Fagyasztható vendégvárók? Bővebben lent.

Úgy hiszem, bármelyik vajas, omlós, nem élesztős aprósütit le tudod fagyasztani, miután kiszaggattad. Akár egy linzert, vagy én a minap a karácsonykor lefagyasztott mézeskalács tésztából csináltam isteni szilváspitét :) Egy ismerősöm pedig hatalmas mennyiségű akármilyen pogácsát szokott készíteni, és ő kisütve fagyasztja le, és rövid ideig sütőben átmelegítve tálalja. Mindig "friss" pogival várja a vendégeket.
Egyébként pedig a clafoutis (tejespite) nálunk mindig nyerő, percek alatt összedobható valamilyen idénygyümölccsel.
Lehet bármilyen más formában is, akár tepsiben, muffinsütőben, kerek tortaformában is.

Hülyeség fagyasztani. Válasz olyan ételt amit elötte csak bepácolsz(húsok) Aztán mehet a sütőbe. Körettel együtt
. Köretnek meg rizst is csinálhatsz az kb 20 perc.
Ha csinálsz pénteken egy zserbót vagy mézes kérémest annak pedig jót tesz az állás. De pl képviselő fánk tésztát is megcsinálhatod nappokal elöbbés szombat este csak betöltöd.

Sütire gondoltàl vagy valami ètelre?
Ha sütire : a linzert pl napokkal elötte kell megcsinàlni annàl finomabb. Ma is megcsinàlhatod.
Én vendègvàrónak szoktam banànos puff a NC söt csinàlni ( elötte nap hogy finoman bepuhuljon ) 2 piskótatallèr / lidl-ben szoktam venni /közè rakok egy banànkarikàt àtszùrom fogpiszkàlóval vagy van ilyen színes gyerekmintâs falatka szùròm, ès vaniliapudingba belemàrtom egyesèvel majd sütöpapíros tàlcàra rakom ës be a hütöbe. Màsnapra istenien bepuhul. Csinàl ha Tod csokipudinggal vagy puncsossal is. Morzsàja se marad.
Vagy pogihàzban szoktam venni fagyasztva mindenfèle pogit, ès otthon csak kisütöm ha èpp nincs kedvem gyùrni dagasztani hajtogatni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!