Ti milyen kakaóport használtok főzött kakaóhoz?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük a főzött kakaót, házi tejből, érdekelne, ki milyen kakaóporra esküszik, ami tényleg finom. :)2014. szept. 17. 17:37
1/10 anonim válasza:
Sima cukrozatlan holland kakaó. Minden más csak sokkal ezután jön.
3/10 anonim válasza:
Tutti, az nem zsírszegény, a színén is látszik mennyivel sötétebb.
4/10 anonim válasza:
Mi a cicásat szoktuk venni, azt hiszem Szerencsi.
5/10 *Victorique* válasza:
Én legutóbb Nesquik + holland blickre, cukrot így nem tettem pluszba, szerintem finom lett
6/10 anonim válasza:
+1 a Tutti holland kakaópornak. Illetve néha Nesquik, de azt inkább hideghez.
8/10 anonim válasza:
Holland s természetesen nem zsírszegény kakaóport használok mindenhez. No nem mindegy, melyiket, eszméletlenül nagy különbség van köztük. Van egy (nem olcsó), amibe minden alkalommal fantasztikus élmény beleszagolni... S ízre is messze az a legjobb. Ilyen sötét(vöröses)barna ő is, a zacskója (az kissé fényes) s a díszdoboza is. Biztos van neve, de sose jegyeztem meg, bár mivel nincs a csomagoláson semmi kontraszt, nem is igazán látszik :D.
10/10 anonim válasza:
Mi is cicásat szoktunk használni, szerintem nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!