Ha nagyon sokáig főzöm a rizst, teljesen puha lesz?
Figyelt kérdés
2014. szept. 17. 15:56
2/3 anonim válasza:
Igen, majdnem pépesre is lehet főzni. (ha valaki úgy szereti )mindenesetre több vízzel főzd a szokásosnál, illetve folyamatosan pótold, míg a kellő kása állagot el nem éri.
3/3 anonim válasza:
Gondolom, igen. A fehér könnyebben fő, a barna nehezebben, persze a márkák között is van különbség. A párom puhán szereti, négyszeres mennyiségű vizet használ, a főzés után még kicsit áll rajta a víz, de beszívja és szuper puha lesz és ragacsos. Majd totálisan összeragad és szeletelni lehet :D Ki hogy szereti, ugye. De más elkészítéssel nem ragad úgy össze, a rizs fajtáján is sok múlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!