Mi a neve ennek az ételnek? Hogyan kell készíteni?
Figyelt kérdés
Kelttésztában virsli és mustár tetején reszelt sajt
A kelttészta recept kéne meg hogy milyen tecnikával készül
2010. jan. 19. 16:35
1/7 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
virslis croissant? a croissant-t hívják foszlós kiflinek is.
vagy arra gondolsz, amikor lángostésztába tekerik?
2/7 A kérdező kommentje:
egyszer ettem házilag elkészítettet virsli köntösben vagy pongyolában vagy valami hasonló neve volt kelttésztában volt egy virsli betekerve mustárral ízesítve és tetején volt reszelt sajt holnap ilyet szeretnék csinálni
2010. jan. 19. 16:46
3/7 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Mélyhűtött leveles tésztába kell tekerni,a neve:virsli pongyolában:)
4/7 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
én lángostésztát csinálnék, valszeg arra gondolsz. ha meg nem, az is finom. kígyóalakra kell nyújtani, és feltekerni a virslire.
5/7 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szia!az én öreg barátném szokott csinálni, ő házi hotdognak hívja.kelt tésztából csinálja, négyzeteket vág,
megkeni mustárral és beleteker egy fél db virslit.
a tetejét megkeni tojással és megszórja reszelt sajttal.
nagyon-nagyon finom.neki a világ legegyszerűbb dolga a kelt tészta, nekem sajna nem annyira.
üdv.-eri-
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a kelttésztásra godoltam,épp most eszem nagyon fini lett!a tutirecept oldalon megtaláltam!!!
2010. jan. 20. 14:09
7/7 anonim válasza:
vajastésztában nagggyon finom. probáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!