Nagy bajt csinaltam? Miert nem verodott fel a tojasfeherje?
Figyelt kérdés
Ezt a receptet csinaltam: [link]
Mar millioszor keszitettem, mindig jol sikerult, de most egyszeruen nem verodott fel a tojasfeherje. Vagy 15 percig vertem kezzel, de meg folyos volt. Beletettem a robotgepbe, ami amugy nem erre valo, az persze kicsapta a feherjet. Azert belekevertem, most eppen sul. Nagyon izgulok, mert mar nem tudok ujat csinalni, ha ez nem sikerul.
2014. szept. 12. 14:46
1/7 anonim válasza:
lehet több oka is ha a fehérje nem verődőtt fel: lehet hogy tojássárgája került bele. vagy a tál vagy a habverő nem volt teljesen zsírmentes. fontos hogy teljesen tiszta legyen
2/7 A kérdező kommentje:
Egy egesz pici sargaja kerult bele, 1-2 csepp. Akkor az lehetett az oka? Ugye attol meg jo lesz a suti?
2014. szept. 12. 14:56
3/7 anonim válasza:
Egy csepp sárgától már nem verődik fel. Én is jártam már így.
4/7 Andizsuzsi válasza:
Nem lesz annyira könnyű, mert kevesebb levegőt kevertél a tésztába, de nem lesz semmi baja, főleg, hogy sütőpor is van benne.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszi, akkor megnyugodtam.
2014. szept. 12. 15:22
6/7 anonim válasza:
Robotgépben nekem akkor is felverődik, ha egy pici sárgája kerül bele. Csak a gép habverő részét kell használni. Turmix nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!