Francia hagymalevest csináltam cipóban tálalva, van-e valami praktikus ötlet hogy milyen ételt lehet csinálni a cipó belsejével?
Kenyérfelfújt:
Vagy a kenyérbelet összegyúrni fűszerekkel, megpirítani - levesbetétnek jó
Vagy egyszerűen hagyományos vagy bármilyen más tojásos vagy zöldséges, fűszeres töltelékként pl. kaliforniai paprikába, gombába, paradicsomba töltve.
Ha nagyon sok van belőle, akkor összegyúrva kinyújtanám, megtölteném pl. sajttal, zöldségekkel vagy épp sonkával, fűszerezném, feltekerném, és kisütném tekercsekként :)
Miert nem ettetek meg a levessel a cipot? Ki kell kanalazni a puha reszeket, majd tordelni a cipobol.
egy szakacs
Soha nem irtam meg ebbe a kategoriaba, de ne zavarjon!:-)
Amugy mi ureges cipokat kapunk, magancelra is olyat veszek a peksegben. Ezért nem tudtam, hogy erre gondol a kerdezo.
De persze egybol kell a bunko hangnem, gratulalok! Szegenysegi bizonyitvany dragaim:-))
Na jó, a G. barátomtól megtudtam, mi az a fásgaluska.. :D
Most már nem halok meg hülyén, ha csak ezen múlna :D
Minden olyan főzelék megtöltésére felhasználhatod, amibe darálthúst szoktál tenni.
Esetleg a rizst is helyettesítheted vele, pl. a töltött paradicsom vagy a töltött, gömbölyű cukkini készítésekor.
Ha kiszárítod, prézlit is csinálhatsz belőle. Rántott dolgokhoz nem lesz használható, mert hiányzik a héj, de pl. a tepsiben sütött főzelékek, rakottkrumpli stb. tetejére jó lesz.
A gyümölcstorták aljára is jó, nedvszívónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!