Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Francia hagymalevest csináltam...

Francia hagymalevest csináltam cipóban tálalva, van-e valami praktikus ötlet hogy milyen ételt lehet csinálni a cipó belsejével?

Figyelt kérdés
Ez olyan mint a kenyér belseje, valami kreatív ötlet kéne hogy milyen kaját lehetne belőle csinálni, de nem fasírtot. Valami ötlet?

2014. aug. 2. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Aprítógépbe vele, aztán csinálnék egy jó kis fásgaluska levest. A fásgaluskához így szoktam használni.
2014. aug. 2. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Kenyérfelfújt:

[link]


Vagy a kenyérbelet összegyúrni fűszerekkel, megpirítani - levesbetétnek jó


Vagy egyszerűen hagyományos vagy bármilyen más tojásos vagy zöldséges, fűszeres töltelékként pl. kaliforniai paprikába, gombába, paradicsomba töltve.


Ha nagyon sok van belőle, akkor összegyúrva kinyújtanám, megtölteném pl. sajttal, zöldségekkel vagy épp sonkával, fűszerezném, feltekerném, és kisütném tekercsekként :)

2014. aug. 2. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

Miert nem ettetek meg a levessel a cipot? Ki kell kanalazni a puha reszeket, majd tordelni a cipobol.


egy szakacs

2014. aug. 2. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
UTolsó: baromi nagy szakács lehetsz, ha annyi nem jut el az agyadig, hogy ahhoz, hogy a leves beleférjen, ki kell szedni a belseje nagyrészét...
2014. aug. 2. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Megint megjött a nagy szakács, aki mindig orbitális baromságokat ír :D:D
2014. aug. 2. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
53%

Soha nem irtam meg ebbe a kategoriaba, de ne zavarjon!:-)

Amugy mi ureges cipokat kapunk, magancelra is olyat veszek a peksegben. Ezért nem tudtam, hogy erre gondol a kerdezo.


De persze egybol kell a bunko hangnem, gratulalok! Szegenysegi bizonyitvany dragaim:-))

2014. aug. 2. 23:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi az a fásgaluska ? Komolyan még soha nem hallottam ilyen levesbetétről :/
2014. aug. 3. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

Na jó, a G. barátomtól megtudtam, mi az a fásgaluska.. :D

Most már nem halok meg hülyén, ha csak ezen múlna :D

2014. aug. 4. 07:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

Minden olyan főzelék megtöltésére felhasználhatod, amibe darálthúst szoktál tenni.

Esetleg a rizst is helyettesítheted vele, pl. a töltött paradicsom vagy a töltött, gömbölyű cukkini készítésekor.

Ha kiszárítod, prézlit is csinálhatsz belőle. Rántott dolgokhoz nem lesz használható, mert hiányzik a héj, de pl. a tepsiben sütött főzelékek, rakottkrumpli stb. tetejére jó lesz.

A gyümölcstorták aljára is jó, nedvszívónak.

2014. aug. 4. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!