Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Shanghai wok felhasználása...

Shanghai wok felhasználása másképp?

Figyelt kérdés

Üdv!

Vettünk 2 csomag kotányi világjáro shanghai wokot. Egyszer már kipróbáltuk a hátoldalán lévő receptel, de nem ízlett. (bár lehet azért mert nem wokban csináltuk) Szóval, hogy ne menjek pocsékba, ismertek e más felhasználási módot, receptet?

2014. szept. 6. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
De én szeretném tudni mi az a wok?
2014. szept. 7. 09:16
 2/8 A kérdező kommentje:
2014. szept. 7. 11:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha már vettél wokkot, akkor miért nem abban csináltad? Vagy annak másmilyen tüz kell? Ahogy én látom nem olyan egyszerü edény mint a mi edényeink.
2014. szept. 7. 20:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem vettem wokot. A fűszerkeverék neve Shanghai wok.
2014. szept. 8. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
2014. okt. 31. 09:18
 6/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, véletlen elküldtem. ezzel a recepttel próbáld ki a fűszert. ehhez tuti jó.
2014. okt. 31. 09:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbáljuk!
2014. okt. 31. 20:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a fűszerkeveréket, sem a receptet a hátulján. De a kínai jellegű ételekhez az Uncle Ben's szószok jól passzolnak.

Olaj, fokhagyma, gyömbér megpirít. Hagyma, póréhagyma gomba ananász gyorsan megpirít. Mindent kiveszel, húst egy kis szójaszósszal vagy worchester szósszal lepirít, jó sok curryvel és a fűszereddel közben megszór, ha kész vissza az előkészített zöldségek. Összeforgat, Uncle Ben's felönt. Az egészet összeforgatod, és citromot csavarsz bele. Innen ízlés szerint ízesítheted még borssal, még citromlével, mézzel, további shanghai vagy curry fűszerrel. Spagettitésztát főzöl hozzá. És kész is.

2015. febr. 19. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!