Mit csináljak sertéscombol?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 09:10
1/8 anonim válasza:
Rántott húst, vagy párolt sertésszeletet, esetleg lesütni fokhagymásan (ha zsíros),vagy apróhúst.
3/8 anonim válasza:
Tokányt, csíkosat, borsosat, tejfölöset.
4/8 anonim válasza:
székely káposztát is csinálhatsz.
5/8 anonim válasza:
Az nem csíkos, hanem csikóstokány :)))))))))))
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2010. jan. 18. 10:31
7/8 anonim válasza:
Székely,vagy rakott káposztát,egybesűltet/párolás után/ máshoz nemigazán jó mert száraz.Rakott káposzta-pőrkőlt alap,alulra a hús,rá a kimosott káposzta,só,bors,babérlevel-rakod amíg van.Lepje el a víz,amit főzés kőzben pótolj.lassú tűzon KB 2óra,fed le,és a végén picikét habard be-nem tudod elrontani-ha sok, későbre mélyhűtőzhető-tehát előre is főzheted,ha vendég jönne váratlanul.ZS
8/8 anonim válasza:
Halászlét.Bár az lófejből az igazi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!