Milyen formába süssem meg az Apple piet?
Figyelt kérdés
Apple piet szeretnék sütni de nincs olyan sütöformám.Ki miben szokta sütni?Jó ha sima tórtaformába teszem?Köszi a segítséget2010. jan. 17. 09:29
1/5 anonim válasza:
Persze, jó a sima kerek tortaforma is, legfeljebb nem lesz hullámos a széle :-)
2/5 anonim válasza:
Nyugodtan sütheted sima tortaformában! Nekem gyakran maradt az alja félig nyers, ami ugye csak későn derült ki. Aztán kipróbáltam a sima, kerek jénai üvegedényt. Ebben ugyanúgy elkészül (persze, nem rakom rá a tetejét!), és mindig látom az alját is :). Azóta mindig tökéletes a sütim!
3/5 anonim válasza:
Nagyim pl. sima szögletes tepsiben süti, az íze ugyanolyan lesz, szóval szerintem mindegy miben sütöd.
(de miért angolul írtad? :D, nem baj csak kérdezem :))
4/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a segítséget.nem mertem tortaformába rakni ugyh inkabb egy ovális alacsony kerámiába raktam és TÖKÉLETES lett.nagyon fini.szép napot továbbra is:)
2010. jan. 17. 14:22
5/5 anonim válasza:
ma 10:53-as: az Apple pie nem ugyanaz, mint az almás pite, az egy másik recept.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!