Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Dunahullám, ha nincs tepsi?

Dunahullám, ha nincs tepsi?

Figyelt kérdés
Vagy a normal nagy sutotepsim van, vagy 26os torta forma. A recept 30*20 tepsit ir. Milyen lesz, ha a torta formában sutom meg?
2014. aug. 29. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

[link]

Tökéletes lesz a torta-formában is!

2014. aug. 29. 16:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Mennyiségre is?
2014. aug. 29. 16:53
 3/6 anonim ***** válasza:

A nagyobb tepsidet könnyen kisebbre alakíthatod. alufóliából ( jó sokból ) összegyűrve csinálsz egy válaszfalat, és mehet bele a süti alapanyag a megfelelő, vagy legalábbis megközelítő méretben.

Nem tudom érthető-e, szóval kb 3-4 fél méteres darab fóliát öszegyűrve csinálsz egy rudat, és belpasszítod mondjuk a tepsi közepébe, hogy válaszfal legyen belőle.

2014. aug. 29. 18:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Ertheto, igen. A gond csak az, hogy nagyon alacsony falu a tepsi - kb fel centi. Azt hiszem maradok a torta formanal, lesz ami lesz.
2014. aug. 29. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze, így már értem, akkor az inkább egy sütőlemez.

A 26-os forma nem is olyan kicsi, remélem szerencsés leszel vele. Legalábbis én ezt kívánom :)

2014. aug. 29. 19:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Na, megcsináltam, pont jo mert volt a torta forma, szep magasra feljött benne.
2014. aug. 30. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!