Valaki ismerei a sancocho receptjét magyarul?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Egy német oldalon találtam a következö receptet és leforditottam, nem tudom, hogy ezt keresed-e:
Sancocho
4 csö kukorica darabokra vágva
75 dkg marhaszegy
8 evökanál vaj
1 manioka (ázsiai üzletekben kapható)
50 dkg borsó (száritott?)
4 közepes sárgarépa
3 zöldhagyma
1 nagy hagyma (fehér héjú)
3 fokhagymagerezd
1 evökanál rizs
1 csésze fött borsó
1 kis csilipaprika
só. bors, oregano és kumin
A marhahúst a füszerekkel együtt megfözni
Egy másik edényben a felforrósitott vajban az összevágott hagymaféléket, a fokhagymát, a kockára vágott répát és a rizst pár percig piritani, füszerezni. Az edény feléig feltölteni a marhahúslevével, a kukoricadarabokat, a kétféle borsót, a felkockázott maiokát és az összevágott marhahúst hozzáadva addig fözni, amig besürüsödik.
Végül az összevágott csilit beleszórni.
Sajnos úgy tünik, hogy a német szöveg is valamilyen internetes forditás, és nem mindig egész érthetö (pl. a kétfajta borsó)
Ird meg lesz, hogy ezt kerested-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!