Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki ismerei a sancocho...

Valaki ismerei a sancocho receptjét magyarul?

Figyelt kérdés
Ez egy spanyol, és dél amerikai leves, marhahús és zöldségek vannak benne. Egyszer ettem egy ismerösömnél, de elfelejtettem megkérdezni a receptjét. És a neten nincs fent magyarul. Valaki tudja hogy kell elkészíteni, vagy a receptet letudná írni?
2010. jan. 16. 17:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Egy német oldalon találtam a következö receptet és leforditottam, nem tudom, hogy ezt keresed-e:

Sancocho

4 csö kukorica darabokra vágva

75 dkg marhaszegy

8 evökanál vaj

1 manioka (ázsiai üzletekben kapható)

50 dkg borsó (száritott?)

4 közepes sárgarépa

3 zöldhagyma

1 nagy hagyma (fehér héjú)

3 fokhagymagerezd

1 evökanál rizs

1 csésze fött borsó

1 kis csilipaprika

só. bors, oregano és kumin

A marhahúst a füszerekkel együtt megfözni

Egy másik edényben a felforrósitott vajban az összevágott hagymaféléket, a fokhagymát, a kockára vágott répát és a rizst pár percig piritani, füszerezni. Az edény feléig feltölteni a marhahúslevével, a kukoricadarabokat, a kétféle borsót, a felkockázott maiokát és az összevágott marhahúst hozzáadva addig fözni, amig besürüsödik.

Végül az összevágott csilit beleszórni.

Sajnos úgy tünik, hogy a német szöveg is valamilyen internetes forditás, és nem mindig egész érthetö (pl. a kétfajta borsó)

Ird meg lesz, hogy ezt kerested-e

2010. jan. 22. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!