Iskolába, elsősöknek, mit süssek a kisfiam szülinapjára? Vagy jó olyan is, amit nem kell sütni. Sós, édes.
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 18:14
1/10 anonim válasza:
Minek sütkéreznél. A gyerekek szeretik az apró sütiket, pogikat, ropit, Kréker kekszet.Miné változatosabb a tálcán a kínálat, annál inkább harapnak rá!
2/10 A kérdező kommentje:
Azért sütkérezek, mert szeretek sütni :)
És a kisfiam nem eszi meg a bolti sz@arokat. Csak azt, amit én és a Mama süt. Ennek én nagyon örülök.
Nem tartozom az átlag anyukák közé, hogy megveszem a boltba, aztán jó az nekik.
2010. jan. 15. 18:35
3/10 anonim válasza:
mire gondolsz? Édes vagy sós sütire?
4/10 anonim válasza:
Sajtos rúd vagy pogi kókuszgolyó..:)
5/10 anonim válasza:
Nálunk ez úgy ment, hogy a gyereknek akinek szülinapja volt ha akart akkor vett sütit, ropit meg ilyeneket meg vettek hozzá valamit inni kólát vagy gyümölcslevet, de volt olyan is, hogy tortát sütött...
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A sajtos rudacska az tökéletes, és szerintem muffin lesz még. Gondoltam tortára is, de a tanárnő nem engedi, mert nem olyan délutáni buli lesz,hanem délelőtt valamelyik óra utolsó 10 percébe beszorítják.
2010. jan. 15. 18:57
7/10 anonim válasza:
Muffin tökéletes, minden gyereknek egy muffin és késsz, ha gyerekeset akarsz akkor teszel szines diszt a tetejükre, pl smartist vagy ilyeneket.
8/10 anonim válasza:
Gyümölcsös muffin, hókifli, sajtosrúd, kókuszgolyó, keksztekercs, pogi, piskotatekercs.
9/10 anonim válasza:
Szia! Az én kis unokám is első osztályos és neki is volt szülinapja alig hogy elkezdődött a tanítás. Mi Muffint sütöttünk és gumicukor figurákkal, színes cukorkával, torta-
darával díszítettük. Minden gyermeknek és a tanítónéninek
egyet-egyet készítettünk. Nagyon-nagy sikere volt.
Sok sikert!
10/10 anonim válasza:
Szia! Második válaszoló vagyok. Ha a kisfiam ovis v. sulis lesz ezt fogom megcsinálni neki (én töltöttem fel az oldalra),ezt szeretik a gyerekek és nem kell sütni sem, viszont jó időtöltés akár a kisfiaddal együtt is.
maszatka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!