Ez így finom lesz? Mit tegyek még bele?
Figyelt kérdés
Pulyka combot ki csontoztam,aprora vágtam kicsi zsíron meg pároltam.Majd öntötem bele zöld babot(sárga)és öntötem rá vizet hogy meg párolodjanak,füszereztem só,bors,fokhagyma.Ez így finom lesz?Mit tegyek még bele?köret kell hozzá?kezdő vagyok2010. jan. 15. 11:34
11/13 anonim válasza:
mert finom basszus.
ez ember kitalálhat magának is receptet. ami a receptes könyvekben van, azt is valaki kitalálta.
azt is mondhatnánk, hogy pl. túrótortára: miért kell azt az izét, ami a tehénből kijön megcukrozni, meg gyömölcsöket rakni a tetejére?
12/13 anonim válasza:
Szia! persze, hogy finom, ha megmentetted a babot,cseppents egy pár csepp citromlevet /ecetet/ a húsra, nem lesz savanyú, de a húst segíti puhulni.
külnböző fűszerekkel is próbálkozhatsz, a tejfölös /tejszínes/ babos húshoz a kapor is nagyon illik.szárítottat is lehet kapni. a babot csak akkor tedd
vissza, ha hús majdnem puha.
főtt tésztát, vagy párolt rizst köríts mellé.
üdv-e-
13/13 A kérdező kommentje:
bocsi hogy most írok de nem voltam net közelbe.Nagyon finom lett:)tésztát csináltam hozzá köretnek.Isteni.:D:D:D
2010. jan. 18. 06:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!