Tippek torta díszítésére. Hogyan?
A kisfiam szülinapjára készitek, egy torták, ami feketeerdő torta lenne. A tetején meseképet szeretnék ostyából.
Arra gondoltam hogy az oldalát is bekenem valamilyen krémmel, s szépen körberakom valamivel, pl: csokival ami eltakarja a hibákat :D
Azt olvastam hogy az ostyalap felpenderedik az oldala, szóval lekell valamivel "fogni". Mi legyen az? Krém-habzsák? Azt még sose használtam...S milyen krém legyen?
Az oldalán a csoki? Az a baj hogy nagy tortaformám van, szóval elég sok kell, valami olcsó megoldás? :)
Köszi előre is!!!!!
A fényképes ostyát le kell körbe fogatni valamivel. lehet a torta krémjével is, habzsákkal apró rózsákat nyomni, de keményre vert tejszínhab is jó erre a célra.
Körbe esetleg odatapaszthatsz babapiskótát is, vagy a fagyisoknál lehet kapni rolettit ( vékonyka ostyarúd ) az is szép díszítés lenne.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!