Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tippek torta díszítésére. Hogyan?

Tippek torta díszítésére. Hogyan?

Figyelt kérdés

A kisfiam szülinapjára készitek, egy torták, ami feketeerdő torta lenne. A tetején meseképet szeretnék ostyából.

Arra gondoltam hogy az oldalát is bekenem valamilyen krémmel, s szépen körberakom valamivel, pl: csokival ami eltakarja a hibákat :D

Azt olvastam hogy az ostyalap felpenderedik az oldala, szóval lekell valamivel "fogni". Mi legyen az? Krém-habzsák? Azt még sose használtam...S milyen krém legyen?

Az oldalán a csoki? Az a baj hogy nagy tortaformám van, szóval elég sok kell, valami olcsó megoldás? :)

Köszi előre is!!!!!

2014. aug. 18. 08:56
 1/4 anonim ***** válasza:

A fényképes ostyát le kell körbe fogatni valamivel. lehet a torta krémjével is, habzsákkal apró rózsákat nyomni, de keményre vert tejszínhab is jó erre a célra.

Körbe esetleg odatapaszthatsz babapiskótát is, vagy a fagyisoknál lehet kapni rolettit ( vékonyka ostyarúd ) az is szép díszítés lenne.

Sok sikert :)

2014. aug. 18. 09:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha habzsákod nincs, akkor egy neylonzacskó egyik sarkát V-alakban bevágod és beletöltve a krémet azzal is lehet díszíteni.
2014. aug. 18. 09:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is rolettire gondoltam, láttam a pennyben...lehet csomagban kapni :)
2014. aug. 18. 09:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Oldalára babapiskota vagy roletti, de az eredetin pl mandula Forgács van.
2014. aug. 18. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!