Szoktatok sütni húst a sütő alján rács nélkül?
Figyelt kérdés
Eddig mindig a sütő közepén rácson, tepsiben sütöttem a húst /tarja, oldalas /, de most azt olvastam, hogy sokkal takarékosabb és omlósabb lesz a hús, ha rács nélkül tesszük be a tepsit a sütő aljára.
Készített már így valaki ételt?
2014. aug. 17. 10:44
11/12 anonim válasza:
És még arra is figyelek, hogy melyik magasságban tolom be a tepsit. Gázsütőm van, s 3 magasságban szoktam sütögetni, mikor melyik az optimális. Eszembe sem jutott eddig az alján sütni. De még kipróbálhatom:)
12/12 anonim válasza:
Nem próbáltam még, mert az én gázsütőm annyira égetett alulról, hogy biztosan szénné égettem volna mindent, ha nem a rácsra teszem. Így sok kudarc ért, mire rátaláltam a megfelelő aljzatra. A tetőcserép sok volt, nagyon lefogta, így az ősrégi gáztűzhely tartozék tepsijét vontam be többszörös fóliával , és így elég jól süt.
Mindent a középső sínbe tolt rácson sütök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!