Valami tipp, hogy mit egyek, hátha megkívánom?
Mivel ez a meleg csak hozzasegit az etvagytalansaghoz, probalkozz valami frissito, konnyu etellel. (Nem javaslom, hogy pl.nekiulj egy tal szekelykaposztanak, csak mert gyerekkorodban imadtad:))
Ilyenekre gondoltam, ami ebben az idoszakban jol esik (nekem):
Hideg gyumolcskremleves es zoldsegkremleves
Halfilek egy keves olivan kisutve, friss fuszerekkel megszorva. Koretnek egy sima salata egy kis citromlevel, ecetes ontettel.
Csirkemell serpenyoben kisutve, utolag csikokra vagva, ropogos salataval (jegsalata, kukorica, reszeltsargarepa, retek, reszelt karalabe) es natur joghurttal leontve.
Gorog salata csak siman (fetasajttal, olivabogyokkal)
Tepsis morzsas zoldsegek:karfiol, brokkoli es kelbimbo egy kicsit eloreparolva, rozsakra jenaiba szedve, keves zsemlemorzsaval megszorva, natur joghurttal vagy kefirrel meglocsolva, esetleg keves sovany sajttal megszorva es gyoran osszemelegitve/sutve.
Vegul gyakran keszitek fozelekeket cukkinibol, zoldborsobol, spenotbol, karfiolbol, brokkolibol, onmagukkal suritve. Feltetnek fott tojast, fott krumplit, natur csirkemellet szoktam.
Edeseket nem nagyon kivanok, de idonkent turogombocot, vagy turofelfujtat keszitek, diabetikus lekvarral, vagy gyumolcsmartassal. Egyebkent mindkettot elkeszitettem mar sos valtozatban is, ugy is nagyon izlett.
Remelem sikerult segitenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!