Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nem hülyeség ilyen melegben...

Nem hülyeség ilyen melegben főzni?

Figyelt kérdés
Baj ha inkább májkrémes kenyeret eszünk ma?
2014. júl. 21. 12:58
 1/8 anonim ***** válasza:
14%
Nem hülyeség, de nem is szükséges. Ha neked elég valami kenyér+valami, akkor egyed azt. Ami hülyeség, az az, hogy az embernek fött ételre egyáltalán szüksége van - az csak jobb ízü, változatosabb, de egészségügyileg nem jobb.
2014. júl. 21. 13:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
De ha az ötéves gyerek jön csillogó szemmel, hogy mi lesz az ebéd, lesz leves is és második is, ugye? És be is nyomja az utolsó falatig!:D Mondjam, hogy hülyeség ilyenkor főzni...?
2014. júl. 21. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem baj, ha párszor beiktatsz egy főzésmentes napot, de azért kell a főtt, normálisabb étel is a szervezetnek. Próbálj meg egyszerűbb és gyors kajákat csinálni, hogy ne órákig állj a tűzhely mellett. Saláták, nagy adag gyümölcsleves, ami eláll a hűtőben pár napig (van olyan, amit főzni sem kell).
2014. júl. 21. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Nem hülyeség, de nem is muszáj minden nap főzni.

Egy salátát is összedobhatsz, nem kell főzni és még egészséges is.

Csinálhatsz pár szelet csirkemellet is, az is csak pár perc, nem kell órákig a konyhában állni.

Gyümölcsleves hidegen.

De jó a májkrémes kenyér is, csak ne minden nap azt egyétek, ha meleg van :D

2014. júl. 21. 13:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem is kívánom a főtt kaját. De egy levesbe meg tésztába nem főnél bele.

Bár nemtudom átérezni, itt, délyugaton most 20 fok van kb, vagy 25 se, és fúj a szél hidegen.

2014. júl. 21. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:
nem hülyeség főzni, és nem baj ha nem ti kenyeret eszek ma, én személy szerint jobban szeretem a főtt ételt, úgyhogy mi főzünk.
2014. júl. 21. 14:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Én sem főzök napi gyakorisággal, de melegétel mégis van minden nap egyszer. hidegkaja drága és unalmas lenne.

A fagyasztó a háziasszonyok legjobb barátja, mert előre is lehet gondoskodni a családról.

Nálam mindig van eltéve pörköltféle, panírozott hús vagy fasírt, vagy más maradék készétel.

Ezekhez egy gyors főzelék, vagy valami friss köret már igazán nem nagy idő.

A sütőben való sütést kerülöm a kánikulai napokon.

2014. júl. 21. 15:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Vágül hagymás csirkemáj lett belőle krumplival, mivel már látom a reményt a lehűlésre. :)
2014. júl. 21. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!