Hogyan kell sajtkrémes tortát (sósat) készíteni?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, mint az édes torták esetében: van egy tortalap, amit további lapokra vágnék, és a lapok közé valamilyen sajtos krémet tennék. De milyen legyen az alap? A krémmel még elboldogulnék, de nem tudom, milyen tészta lenne jó hozzá.2010. jan. 9. 15:43
1/2 anonim válasza:
Én két sajtkrémes sütit ismerek, az egyik a habroló, a másik a képviselőfánk tésztájába töltött, természetesen ezeket eredetileg is sósan készítik. De azt hiszem, ha meglepinek tortát szeretnél, akkor süss omlós tésztát gyüm.torta formában, és ha kihűlt, akkor kend meg sajtkrémmel. Szórd meg reszelt sajttal, és karikára várott olivabogyóval, ill friss paprikával díszítsd! Több rétegű totrának nem tudom elképzelni, mert nagyon tömény lenne.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de azóta már kitaláltam és el is készítettem. Bár nem azt, amit javasoltál, az enyém többrétegű lett. És egészen jó.
2010. jan. 19. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!