Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Írnátok nekem olyan sütirecept...

Írnátok nekem olyan sütirecepteket, ami könnyen elkészíthető, mutatós és finom?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 14:53
 1/5 anonim válasza:

csokis banán.

veszel kerek alakú babapiskótát egy csomaggal,vagy amennyire szükséged van étcsokit ízlés szerint cukorral adagolva felolvasztasz.a banánt karikákra vágod és két kerek babapiskóta köz teszed tehát:

BABAPISKÓTA

BANÁN

BABAPISKÓTA

ezt átszúrod fogpiszkálóval és a csokiba belemártod.hagyod őket lehűlni és tálalható is.

jóétvágyat.:)

2010. jan. 9. 15:27
 2/5 anonim válasza:

Nekem ez a kedvencem:

25 dkg háztartási kekszet el kell darabolni

25 dkg cukor, 1 cs margarin, 2 tojás és 3 ek kakaóport felteszek főzni. Amikor már rotyog, akkor beleteszem a kekszet, összekeverem. Ha kicsit meghűlt, akkor rúddá formálom és mehet a hűtőbe. Karácsonykor nem volt kedvem formázgatni, alufóliával bélelt őzgerincbe tettem. Úgy is elfogyott. Azért is szeretem ezt a sütit, mert nem csak frissen jó, hanem több nap után is tök jó.

2010. jan. 9. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:
mind2 recept tök fininek hangzik :)
2010. jan. 11. 22:39
 4/5 anonim válasza:

2db főző tejszin

2db kefir

2db jugobella joghurt(epres)

1db zselatin

háztartási keksz

a joghurtot a kefirt és a zselatint össze öntöt hozzá raksz 6 evö kanál cukrot és addig melegited mig el nem olvad a cukor zselatin

majd a 2 tejszint habosra kevered és össze öntöd a joghurtos kefires zselatinos cukrot.

és a tepsi alját kirakod háztartási kekszel locsolsz rá egy kis tejet és rá öntöd amiket össze kevertél.

majd berakod a hütőbe hagyod hagy álljon össze és kész is.

nagyon finom lehet hogy most igy soknak tünik ahogy leirtam de télleg egyszerű és finom:)

2010. jan. 27. 18:40
 5/5 anonim válasza:
bocsi nem habosra hanem keményre vered a tejszint:D
2010. jan. 27. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!