Írnátok nekem olyan sütirecepteket, ami könnyen elkészíthető, mutatós és finom?
csokis banán.
veszel kerek alakú babapiskótát egy csomaggal,vagy amennyire szükséged van étcsokit ízlés szerint cukorral adagolva felolvasztasz.a banánt karikákra vágod és két kerek babapiskóta köz teszed tehát:
BABAPISKÓTA
BANÁN
BABAPISKÓTA
ezt átszúrod fogpiszkálóval és a csokiba belemártod.hagyod őket lehűlni és tálalható is.
jóétvágyat.:)
Nekem ez a kedvencem:
25 dkg háztartási kekszet el kell darabolni
25 dkg cukor, 1 cs margarin, 2 tojás és 3 ek kakaóport felteszek főzni. Amikor már rotyog, akkor beleteszem a kekszet, összekeverem. Ha kicsit meghűlt, akkor rúddá formálom és mehet a hűtőbe. Karácsonykor nem volt kedvem formázgatni, alufóliával bélelt őzgerincbe tettem. Úgy is elfogyott. Azért is szeretem ezt a sütit, mert nem csak frissen jó, hanem több nap után is tök jó.
2db főző tejszin
2db kefir
2db jugobella joghurt(epres)
1db zselatin
háztartási keksz
a joghurtot a kefirt és a zselatint össze öntöt hozzá raksz 6 evö kanál cukrot és addig melegited mig el nem olvad a cukor zselatin
majd a 2 tejszint habosra kevered és össze öntöd a joghurtos kefires zselatinos cukrot.
és a tepsi alját kirakod háztartási kekszel locsolsz rá egy kis tejet és rá öntöd amiket össze kevertél.
majd berakod a hütőbe hagyod hagy álljon össze és kész is.
nagyon finom lehet hogy most igy soknak tünik ahogy leirtam de télleg egyszerű és finom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!