Lángos tésztája jó lesz így is?
Figyelt kérdés
Az alábbi recept alapján készítettem el a lángosomat: [link] , ám a receptben szereplő fél liter tej helyett csak 3,5 dl tejet vett fel a tészta. Baj? Szerintem, ha hozzáöntöm a maradék 1,5dl-t akkor már ragacsos lett volna. Vagy így száraz lesz? Lehet buta kérdés, de nagyon kezdő vagyok. :P ost kel a tésztám, vajon mi lesz belőle? :D2010. jan. 7. 22:07
2/4 anonim válasza:
Ezt a receptet nem ismerem, se már nagyon sok mindenkitöl hallottam, hogy ezen az oldalon a recpetek igen jók.
Az oldal jobb felén van egy üzenöfal, ott regisztrálás nélkül is tudsz beirni, a kérdésekre hamar szokott válasz jönni - a legjobb, ha ott kérdezel vissza erre
3/4 anonim válasza:
nekem bele szokott menni a fél liter tej, de függ a liszted minőségétől is
jólágynak kell lennie a tésztának, nem nyújtható, gyúrható állagúnak, hanem épphogy kimászik a kezedből, lágynak, amiből majd a végén megkelve olajos kézzel kiszakítasz egy-egy gombócot és a kezeid közt széthúzva beleteszed a forró olajba
ha túl kemény a tészta, akkor kisülve se pihepuha lesz, hanem ropogós, kemény több helyen
4/4 anonim válasza:
ja és ha ragacsos, akkor kevés olajjal kell átgyúrni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!