Múltkor sok fasirtot csináltam, így csak a felét sütöttem ki, másik felét lefagyasztottam. A fagyasztottat most sütés előtt olvasszam fel vagy fagyosan kell sütni, mint a boltit?
Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 21:19
1/3 anonim válasza:
Ha nyersen fagyasztottad le, akkor fagyottan tedd a forró zsiradékba. Én kisütve szoktam lefagyasztani, mert akkor elég a mikróban kiolvasztani.
2/3 anonim válasza:
Igen, fagyosan kell kezdeni a sütést.
3/3 anonim válasza:
Én sütőlemezre szoktam rakni sütőpapírt, és hőlégkeverésen 190 fokon félórát sütöm egyből a fagyóból elővett nyers fasírtokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!