Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pulykamellből mit készíthetnék?

Pulykamellből mit készíthetnék?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok a konyhában, valami egyszerű, könnyen elkészíthető javaslat kellene:)Köszönöm!
2010. jan. 7. 12:05
 1/1 anonim válasza:

30dk pulykamellfilé

őrölt bors

1 fej vöröshagyma

1 gerezd fokhagyma

2ek olaj

1kk pirospaprika

25dk savanyúkáposzta

1db alma

2 babérlevél

1kk kömény

A tálaláshoz

petrezselyem

3ek tejföl.

Leírás

A pulykamellfilét 2 centis darabokra kockázom, majd megsózom, megborsozom, és félreteszem.Apróra vágom a vöröshagymát, és a fokhagymát.1ek olajon átsütöm a húskockákat. Ha megsültek, kiszedem és félreteszem.1ek olajon megpárolom az apróra vágott hagymát, és a fokhagymát, meghintem pirospaprikával, és beleforgatom a savanyú káposztát. Az almát centis szeletekre vágom, és a babérlevéllel, őrölt köménnyel, az egészet jól összekeverem, visszateszem mérsékelt tűzre és lefedem.A hagymás almás káposzta kb 20 perc alatt puhára párolódik. Ekkor hozzáadom a pulykahúst, és átmelegítem. Tálalás előtt, tejfölt aki szereti, és petrezselymet teszek rá.

2010. jan. 7. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!