Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Omlett készítés? Rákerestem...

Omlett készítés? Rákerestem már neten de mindenhol csak töltött felturbózott receptet találtam. Szóval van valakinek omlett receptje?

Figyelt kérdés

2014. júl. 6. 11:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nem ez a hivatalos recept, de en omlett alatt a kovetkezot ertem (1 szemelyre, jo kiados kaja): 3 tojast felverek nemi tejjel, hagymat megdinsztelem, raapritok 2 nagyobb fej gombat, majd hozzaadom a tojast es kevergetes nelkul lepenyt sutok belole, meg azelott zarom le alatta a gazt, hogy a folyossag eltunne a tetejerol. ekkor gyorsan sajtot reszelek ra, es aprora vagott petrezselyemmel megszorom, ket percre lefedem, majd friss paradicsomszeletekkel talalom. so bors,, kis citromle mehet izesitesnek meg.
2015. aug. 19. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!