Tökös receptek? Nem a megszokottakat (rántott tök, kapros tökfőzelék, stb. ) várom, hanem kevésbé ismerteket.
Figyelt kérdés
Rengeteg tökünk nőtt:) Mindenféle fajta.2014. júl. 4. 08:46
1/3 anonim válasza:
Töltött tök, tökpörkölt, tök lecsó
A neten sok receptet találhatsz.
2/3 anonim válasza:
zsemlével, tojással,hagymákkal, fűszerekkel tökfasírt, vagy krumplival összereszelve, kis hagymával, fűszerekkel,tojással összekeverve, kanállal forró zsiradékba szaggatott lepénykék (tócsniszerűség )
Közepeseket kivéjva fűszeres rizses darálthússal megtölteni, vagy szeleteket lerakni a húsmasszával rakott töknek.Mindegyik finom fokhagymás kapros tejföllel.
Lehet csinálni tökből "ananászbefőttet" is, én már kóstoltam, nagyon finom valóban, de még magam nem készítettem. A neten meg lehet találni.
3/3 anonim válasza:
A töltöttet lehet curryvel is fűszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!