Tejfölös alapú pizzára mit érdemes rakni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 14:24
1/7 anonim válasza:
bármit . én grillezett húst ,sajtot ,hagymát .gombát szoktam.
2/7 anonim válasza:
Lila hagyma, kolbi, kockázott bacon.
4/7 anonim válasza:
Csirke, kukorica
Hagyma, bacon, tarja
5/7 anonim válasza:
Bacon, hagyma (lila), kolbász, kukorica, hús-csíkok (pl. csmell), gomba... de igazából bármi mehet rá, amit szerettek.
6/7 anonim válasza:
Akár maradék sülthúst is tehetsz rá apróra vágva, a fokhagyma a tejfölbe keverve sokat dob rajta, és egy kis sovány füstölt sonka, szalonna is nagyon finommá teszi.
aztán még ezernyi variáció, tényleg mehet rá hagymaféle, párolt kukorica, más zöldségek is, vagy akár többféle sajt is.
Én is felezni szoktam a tepsi pizzát, mert én jobban szeretem a tejfölös alapot. Vagyis egyik fele hagyományosan paradicsomos fűszeres alapú, a másik fele tejfölös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!