Valami egyszerű, és gyors süteményrecept? (Ha lehet kakaós, de nem muszáj. )
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 14:27
2/9 anonim válasza:
kókuszgolyó.
piskóta pudinggal.
ezeknek gondolom nem kell leírnom a receptjét.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a gyors válaszokat, azért várok még, de azt hiszem az utolsó tetszik a legjobban.
2010. jan. 5. 14:46
5/9 anonim válasza:
Egyszerű kakaós lepény(kakaós kevert)Horváth Ilona szerint
6/9 anonim válasza:
utsó ha kell a pontos recept leírom
7/9 anonim válasza:
Kuglóf? Tul.képpen csak össze kell keverni teljesen átlagos hozzávalókat és beleönteni a formába, majd kisütni. Nagyon hamar megvan, persze csak akkor, ha van géped, amivel fel tudod verni a tojásfehérjét, amúgy kézzel kicsit hosszabb. Van sok recept, de mind egyszerű.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de megtaláltam a receptet.
2010. jan. 5. 16:01
9/9 anonim válasza:
Szia!ha Horváth Ilonást választottad, mondok hozzá egy
tippet, hogy én mivel szoktam felturbózni.régen lehetett kapni ugynevezett "hitlerszalonnát",de ma már csak sütésálló vegyes vagy más izű gyümölcsíznek hivják.fél kg-os dobozban lehet kapni / spár, penny /ez két tepsihez elég.szóval egy negyedkiló vegyigyümi sütésállót
kockázz fel apróra és szórd a kakaós lepény tetejére.
a sütés során belesüllyednek és valami fantasztikus finom lesz tőle az egyszerű süti.ja és én ezt a receptet
mindig másfél adagban szoktam készíteni, így szép magas
is lesz a kb. 38*25-ös tepsibe.magozott meggyel is nagyon
finom, de szerintem a vegyigyümis felülmúlhatatlan.
üdv:-eri-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!