Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Whiskys mazsola?

Whiskys mazsola?

Figyelt kérdés
Somlóit csinálok, ám nincs rumom, amibe a mazsit áztathatnám. Van viszont whisky. Nagyon elrontanám, ha abba tenném bele?
2014. jún. 26. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem. Szerintem hasonló az íze.
2014. jún. 26. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Hátőőő... kicsit erősebb, de majd kiderül. Nekem ízlik, remélem, a barátomnak is fog. :)

Köszi.

2014. jún. 26. 17:19

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!