Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hova tuntek a boltokbol a...

Hova tuntek a boltokbol a zabpelyhek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 16:00
 1/7 Spohie2 válasza:
Szerintem sehova én látok mindig mikor megyek vásárolni.
2014. jún. 16. 16:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem mar feltunt, hogy nincsenek. Par ismerosomet megerdeztem (akik az orszag kulonbozo reszeiben elnek) es ok is erre panaszkodtak.
2014. jún. 16. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Pennyben nincs hónapok óta, már megírtam nekik, hogy ha már nincs, legalább lenne mazsola nélküli müzli, mert azt sem árulnak, de nem is válaszoltak. Pedig vidéken nincs sok bolt, a Tescoban meg nagyon drága a zabpehely. Auchanban, Lidl-ben sikerült kapnom szerencsére, csak az nekem is messze van. De jól bevásároltam belőle.
2014. jún. 16. 16:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Passz, mi Sparban szoktunk venni, mostanában szinte sosincs, amikor megyünk :( :(
2014. jún. 16. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Pénteken láttam az Aldiban.
2014. jún. 16. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Elvitték és megették őket az ufók
2014. jún. 16. 16:20
 7/7 anonim ***** válasza:
akkor nem csak nekem tűnt fel, hogy alig lehet kapni... a múltkor egy jó nagy intersparban jártam, és egy darab s-budget zabot sem láttam. a drágábbakból is csak néhány csomag volt.
2014. jún. 17. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!