Hogy szoktátok a palacsinta tésztát elkészíteni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 13. 12:49
1/4 anonim 



válasza:





Teljesen amatőrként nagyon finom palacsintát csináltunk a linken található receptet követve.Egy pici hiba van csak benne szerintünk nem kell fél deci olaj bele,mert nem is tettük bele az egész fél decit és még igy is nagyon zsiros lett.Kb 0,2-0,3 deci lehet az ideális
2/4 anonim 



válasza:





Fél kiló liszt, 2 tojás, egy löttynyi olaj, só (nagyon fontos, de nem tudom mennyi), én cukrot nem teszek bele. Annyi tej hogy nokedlitészta sűrűségű legyen (kb fél liter), majd még annyi víz amennyitől palacsintatészta állagú lesz. Ezt se tudom mennyi, de elég sok. Ha van otthon szóda/bubis víz, akkor azzal, ha nincs akkor csapvízzel. Nem hagyom állni (mindenhol azt olvasom hogy hagyni kell), rögtön sütöm.
3/4 mustafa33 



válasza:





20 dg sima liszt, 1/2 l tej, 1 csomag vaníliás cukor, 2 csipet só, 1 egész tojás. Elsodorni és hagyni állni 20 percig.
nem ragad, lehet dobálva forgatni.
4/4 anonim 



válasza:





En a palacsintat kizarolag edesen tudom elkepzelni, sos valtozatban nem is keszitem.
Ket fajta valt be, a google ugyanazokat a recepteket dobja ki, nem tevesztheted el;)
A francia, nagyon vekony, crepes
Nigella amerikai palacsintaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!