Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Esküvőre milyen egyszerű,...

Esküvőre milyen egyszerű, gyors sütiket ajánlotok?

Figyelt kérdés
Az is jó lenne, ha nem valami habos lenne, hanem esetleg nem kellene hűtőket pluszban bérelni még.
2014. jún. 5. 09:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagyon gyakran latok vendegul nagyobb tarsasagot, a baratainkat, csaladot vagy a parom uzleti partnereit, amikor azert illik sutit is felszolgani.:) Ezeket szoktam:

Gyumolcskosarkak(vaniliakrem+malna,eper, ribizli, kivi)

Cupcake (egyfelet sutok, az alap vanilias-citrusosat es a kremeket varialom a tetejen. Nagyon dekorativ)

Brownie (ezzel nem lehet mellefogni, mindenki szereti. Megcsinalom az alapot, aztan egy reszebe teszek mogyorot, diot, mandulat, mikor mit)

Turos suti (minden alkalommal keszul valami turos is, legtobbszor a sult, omlos tesztas torta, gyumolcsontettel, de van, hogy a piskotas-turokremes.)

Kepviselofank (ezt is szeretem, mert a toltelekkel itt is tobbfele verziot tudok kesziteni egy alaptesztabol)

Habrolo (mint az elobbi. Egy teszta, ezerfele lehetoseg :vanilias, tejszinhabos, gyumolcskremes, turos, csokis, mogyoros stb)

Ezenkivul sikeresek az apro, allva evos szarazsutik is, mint a cookie (et vagy fehercsokis), dios baracklekvaros linzer, gesztenyes-makos-dios hokifli, vanilias kifli.

Remelem valamit tudtam segiteni, nekem ilyenkor az a szempont a sokfele izles miatt, hogy egy alapot valtozatosan lehessen elkesziteni. Valamelyik csak izlik mindenkinek.;) De a huto elengedhetetlen, barmilyen is a sutemeny.

2014. jún. 5. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!