Esküvőre milyen egyszerű, gyors sütiket ajánlotok?
Nagyon gyakran latok vendegul nagyobb tarsasagot, a baratainkat, csaladot vagy a parom uzleti partnereit, amikor azert illik sutit is felszolgani.:) Ezeket szoktam:
Gyumolcskosarkak(vaniliakrem+malna,eper, ribizli, kivi)
Cupcake (egyfelet sutok, az alap vanilias-citrusosat es a kremeket varialom a tetejen. Nagyon dekorativ)
Brownie (ezzel nem lehet mellefogni, mindenki szereti. Megcsinalom az alapot, aztan egy reszebe teszek mogyorot, diot, mandulat, mikor mit)
Turos suti (minden alkalommal keszul valami turos is, legtobbszor a sult, omlos tesztas torta, gyumolcsontettel, de van, hogy a piskotas-turokremes.)
Kepviselofank (ezt is szeretem, mert a toltelekkel itt is tobbfele verziot tudok kesziteni egy alaptesztabol)
Habrolo (mint az elobbi. Egy teszta, ezerfele lehetoseg :vanilias, tejszinhabos, gyumolcskremes, turos, csokis, mogyoros stb)
Ezenkivul sikeresek az apro, allva evos szarazsutik is, mint a cookie (et vagy fehercsokis), dios baracklekvaros linzer, gesztenyes-makos-dios hokifli, vanilias kifli.
Remelem valamit tudtam segiteni, nekem ilyenkor az a szempont a sokfele izles miatt, hogy egy alapot valtozatosan lehessen elkesziteni. Valamelyik csak izlik mindenkinek.;) De a huto elengedhetetlen, barmilyen is a sutemeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!