Ha tésztát főzök, mikor kell a tésztát a vízbe tenni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 12:42
2/3 anonim válasza:
Bizony, amikor a víz felforrt. De nem árt a vízbe só, és egy picike olaj, hogy a tészta nem ragadjon már a vízben sem össze. Nem árt időnként kavargatni is, mert letapad a fazék aljára.
3/3 anonim válasza:
Ha instant, akkor csak áztatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!