Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sóskafőzelékhez csak tojás és...

Sóskafőzelékhez csak tojás és krumpli?

Figyelt kérdés
Vagy szoktak hozzá húst is csinálni? Most sül egyben a bőrös sertés comb és azt gondoltam hogy csinálok mellé sóska mártás. Elvetemült ötlet? +krumplit
2014. máj. 31. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:

hát én a comb mellé nem ennék sóskát.

Inkább házi BBQ mártást és steak burgonyát.

2014. máj. 31. 11:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Simán csinálhatsz mellé. Én is szoktam sült mellé csinálni, főleg így hónap végén.
2014. máj. 31. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Spenót, sóska, paradicsom mártás sült mellé tökéletes, sőt, télen még pl. a meggy-befőttből meggy-mártást is készítettünk sült mellé esetenként.

Ha pedig még pár szem krumplit is készítel mellé, akkor biztosan lesz köret-választék is.

2014. máj. 31. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:

3-as vagyok!

Mondjuk a főtt tojást inkább a spenóthoz, vagy a krumpli-főzelékhez ettük, abba beledarabolva. De ha van sült husi, akkor a főtt tojást felesleges mellé tenni, úgyis ott marad! :)))

2014. máj. 31. 11:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor neki állok a krumplit feltenni meg a spenótot.
2014. máj. 31. 12:05
 6/6 mustafa33 ***** válasza:

Sült hús mellé csinálhatsz sóska mártást és krumplit. Pászol hozzá.

Én példálul a sóskafőzeléket (sóskaszószt) úgy szeretem ha a tojás bele van ütve de egyben hagyva és úgy belefőzve, és mellég főt krumpli. De pörköltel a tetején is jó, akkor nincs benne tojás.

A változatosság is fontos, ne legyen az étel unalmasan egyforma mindig.

2014. máj. 31. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!