Milyen minőségi virslit szoktattok venni?
Bécsit vagy frankfurtit. De tényleg nem csúcsminőségűek a virslik.
A füstli is jó szerintem is a sok ehetetlen közül nekem ez a három, ami még elmegy.
igen, a legmagasabb hústartalmút érdemes választani.
Nekem is a füstli jött be
Bécsi virsli 85-90% körüli hústartalommal.
Korábban csak Wiesbauer-t vettem, de mostanában felfedeztem hogy az Aldi bécsi virslije is nagyon jó minőségű és finom, és olcsóbb is.
No igen, ha az ember tudná, hogy melyiknek mennyi a hústartalma, de , ha a húspultból vesz az ember- a kiszolgálósból- akkor miről tudná felismerni a jót és a rosszat... ?
Saját magunkon kell kitapasztalni, hogy melyik ízlik, melyik éri meg.
A csomagoltakkal más a helyzet,azokon van termék összetevő leírás, -már, ha igaz, ami rajta van , a hústartalmat illetően, viszont egyéb hozzáadott "értékekről " is tájékozódhatunk:)
Az aldis bécsiről köszi az infót.
Semmilyet.
Annyira ótvar ,hulladék már mindegyik,amelyik nem,annak meg drágább kilója mint a színhúsé,hát ne röhögtessenek már:D
Ha tárcsán sütünk,csak akkor szoktam venni,baconbe tekerve,sajttal töltve elég finom a füstli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!