Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cukrászok! Akik OKJ-s tanfolya...

Cukrászok! Akik OKJ-s tanfolyamon végeztetek, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék ebben az irányban továbbtanulni, és az internet tele van tanfolyamokkal, de egyszerűen nem tudom, hogy válasszak közülük. Ti hol végeztétek el, melyiket ajánlanátok, ami tényleg színvonalas, sokat lehet tanulni?

Köszönöm!

2014. máj. 27. 11:55
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja igen, 29 éves vagyok, ha felnőtt képzést ajánlotok, azt megköszönöm!
2014. máj. 27. 12:01
 2/5 egybaba ***** válasza:

Szerintem menj be a hozzád helyileg legközelebb álló Munkaügyis Központ Oktatási osztályvezetőjéhez, vagy oktatás szervezőjéhez. Ő a közelben fellelhető összes tanfolyamról fogja tudni mikor van és melyik mennyit ér.

Ha nem vagy támogatott munkanélküli, hanem fizeted se baj + 1 fő bárhova befér - főleg ha pénzt is hoz :D

2014. máj. 27. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia.Nem tudom Bp.-i vagy-e,de én a Gundelben végeztem 2.5 éve estin,de úgy tudom a Dobos C-ben(Huba utca) is van .Hétfő-szerdán volt elméleti oktatás,és szerezned kellett egy gyakorlati helyet,ahová tudsz menni gyakorolni.Internetről neve nincs céghez nem mennék, csak ha azért kell a papír mert nyitni akarsz mostanában valamit.
2014. máj. 27. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagy reményeket az elhelyezkedéshez azért ne fűzz,kevés kezdő cukrászt keresnek,pláne 30 hoz közel v. túl :-(.A 20 évesekhez képest nagy lemaradásban leszel szakmai tudásban,de azért semmi sem lehetetlen,csak jó helyre kell menni gyakorlatra,ami nem egyenlő a híres cukrászdákkal...
2014. máj. 27. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Szinergia, esti képzés
2014. júl. 1. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!