Milyen kaját készíthetnék a páromnak amit nem kell melegíteni és hűtő nélkül is eláll?
Lehet olyan szendvicset is csinálni, amiben pl. tojásrántotta van, illetve hamburgerszerűt (hidegen) - salátával, uborkával, hússal, szósszal... Ezek nem olyan "szokványos" szendvicsek, ezeket talán még nem unja.
Ezen kívül egyéb péksütemény: croissant, csiga, briós, kalács, bukta, búrkifli, ízes levél, pogácsa, sajtos rúd...
Muffin, brownie vagy különféle édes és/vagy sós kekszek.
A fasírt lehet valamivel "töltött" (göngyölt húsként): lehet benne tojás, virsli... Virsli magában is lehet, főtt tojással, salátával, savanyúsággal, felvágottakkal, kenyérrel.
Ha hosszu tavon fog ilyen korulmenyek kozott dolgozni, akkor egy kis hutotaskara ruhazzatok be. Nyar lesz, kanikula, semmi fott etelt nem ajanlott szabad levegon tarolni, plane ha tuz is ra a nap.
Tartalmas, energiadus etelekben gondolkodj:
Hazi huspastetom majkrem, rantott maj, rantott parizsi, rantott sajt, vagdalt, virsli, kolbasz mehet szendvicsbe, lehetoleg teljes kiorlesu vagy rozs zsemlebe, zoldsegekkel.
Sajtos-sonkas bundas kenyer. Melegszendvicssutoben osszesult szendvics. Lekvarral toltott vagy szilvaval toltott gomboc piritott
zsemlemorzsval. Rakott krumpli. Krumplis teszta. Daralt husos rizses rakottas. Paprikas krumpli virslivel, kolbasszal. Babgulyas. Solet.
Persze ezer jo otlet van meg, a legfontosabb, hogy a fizikai, egesz napos munkahoz ero kell es energia. (Es egy hutotaska!;))
Nem is a hűtéssel van a baj, van hűtőtáskánk, inkább azzal,h mikró nincs, meg késsel-villával nincs alkalom enni :)
Aki tésztát visz, az hidegen eszi??
A szendviccsel igazából a kenyér a baja, azt mondja beledagad a gyomrába, így a péksütikre is ugyanezek vonatkoznak. De mondtam én is,h találjon ki vmit, mert nincs ötletem. Most 4 napig dolgozik így.
Miert nincs lehetosegre evoeszkozzel enni? Ha allva eszik, asztal nelkul, akkor egy villa/kanal elfer a kezeben,kes hianyaban szeletelni is tud vele, ha a masikban a kajasdobozt fogja nem?
Rakott tesztakat (pl.vargabeles, maglyarakas, makos guba, aranygaluska, stiriai metelt,rakott edes vagy sos palacsinta, rizskoch, kalacsfelfujt,mac and cheese stb.)nem ehetetlen hid
egen sem, sot. A gombocok, pitek szinten jok. Talan az egytaleteleket ajanlott megmelegiteni, de pl. Husgomboc paradicsomszosszal akar hidegen Is, ha tenyleg nagyon ehes az ember. A pekarukhoz annyit, hogy a liszt a lenyeg! En sem tudok finomlisztes, elesztos tesztat enni egyatalan, de a teljes kiorlesut, a tonkolyt, a zabpehelylisztet es a rendes rozst elfogadta a gyomrom, foleg, ha magok is vannak be
nne (lenmag, napraforgo stb.). Nem otthon keszitem oket, talaltam nehany termeket kulonbozo gyartoktol vagy vendeglatohelyektol, peksegektol, amiket bizalommal veszek.;)Ezeknek a tesztaja persze joval tomorebb, nem levegos egyatalan es nem is olyan szivacsos az egesz, hogy mire megragod, addigra egy nyalas ragacsgolyo lesz a szadban, mar elnezest a fogalmazas miatt, de akinek hasonlo problemaja van, tudja, mirol beszelek. Szoval, ha a liszt pipalva, akkor keszithetsz daralt hussal, virslivel, turokremmel, humusszal, gombapurevel stb toltott pekarukat is, az nem villas kaja es laktato.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!