Tudtok ilyen recepteket?
Ilyen helyesírással inkább ne.
Másrészt semmi értelme receptkönyvet írni neki, ha magad sem tudsz főzni. Márpedig ha tudnál, nem itt kérnél receptet...
RÁNTOTT CSIRKE SZÁRNY MÁJJAL FÜZVE
A májat majorannás tejbe áztatom a csirke szárnyat
fokhagymás tejbe 1 éjszakára.
A májat és a szárnyat lecsepgtettem a tejtöl szárazra törlöm.
A csirkeszánnyiakba befűzöm, a csirke májat sózom, de csak a szárnyat. Hagyományos módon panírozom liszt, tojás, zsemlemorzsa majd bő forró olajban kisütöm. Van, amikor a zsemlemorzsába teszek szezám magot vagy saláta mag keveréket.
Keleti Csirke szárny vagy Sertés oldalas
Hozzávalók:
2 kg csirke szárny vagy csirke felső comb vagy sertés oldalas.
Pác:
3evőkanál ketchup,
3 evőkanál szója szósz /sötét KINKOMANN márka/,
3 evőkanál édes CHILI SZÓSZ,
1 teáskanál /BBQ füstös por/ Magginak van ilyen,
3 evőkanál méz,
Minden alapanyagot kikeverünk 1 porcelán tálba, ebbe pácoljuk a szárnyakat. Egy vagy több éjszakára hűtőbe tesszük. Max 4 napot állhat a pácban! A tepsibe alufóliát teszünk, vékonyan kiolajozzuk, a húsokat rátesszük és megsütjük.
ha sertés oldalast sütünk ,igy kb 31 percig fólia alatt süssük.Majd a fóliát vegyük le és süssük készre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!