Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretnék valami különleges...

Szeretnék valami különleges és könnyen elkészíthető ételeket sütni/főzni. Tudnátok ajánlani valamiket?

Figyelt kérdés
például valamilyen joghurt,süti,gyümölcsökből valami,reggelire/ebédre/vacsorára stb.Előre is köszi
2014. máj. 4. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:
házi krémtúró. Veszel túrót (legjobb a házi) kis tejföllel vaníliás cukorral, porcukorral összekevered habverővel jó krémesre kikevered és bármit tehetsz bele. Én háztartási kekszet szoktam bele reszelni. Hagyom állni és erre napokig akár egy hétig is rá lehet járni. Jobb, mint a bolti joghurtok meg desszertek.
2014. máj. 4. 13:21
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. máj. 4. 16:00
 3/3 anonim ***** válasza:

A hazi kremturo nekem is rogton eszembe jutott, nagyon szeretem a turot.

Ezeket a turos eteleket probald ki:

Turoszufle vagy sima turofelfujt

Ontott turopite

Malnas/afonyas/epres/citromos vagy vanilias turohab

Azert irok mast is, amit probaltam es nagyon tetszett:

Sult edesburgonyachips hazi bbqval (jobb mint az eredeti, hidd el)

Epres cobbler

Clafoutis malnaval

Malnas mogyoros brownie

Ha valamelyikhez kell az en recepten szivesen irom,bar azok mar az en izlesemre vannak kikiserletezve, de a neten is fent van rengeteg jo.

2014. máj. 4. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!