Tojás rántotta szárazra sütve, vagy krémesebben lágyan finomabb? Ti melyiket szeretitek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 11:28
2/10 A kérdező kommentje:
lágyabban -krémesen
2014. ápr. 29. 11:41
3/10 anonim válasza:
Ez szerintem a legtöbb családban a háborús zóna. Nálunk én azt szeretem, ha már éppen nem folyós. Mindenki más még le is kapatja az alját, szép pirosra. Na én meg abból nem kérek.
4/10 anonim válasza:
Én szárazon szeretem, sok hagymával,gombával felturbózva
5/10 anonim válasza:
Én is lágyan szeretem, de mivel voltam már szalmonellás (nem a rántottától), ezért fenntartásaim vannak a nem teljesen átsült tojással szemben, származzon az bárhonnan is :( Így marad a keményre sütött.
6/10 anonim válasza:
Lágyabban szeretem, de kizárólag akkor eszem meg, ha minden egyes négyzetmillimétere meg van sülve. A folyós tojás/tojásfehérje a rémálmom, a tükörtojást is úgy eszem, hogy mindkét oldalát megsütöm. De ez csak az én hülyeségem :)
7/10 anonim válasza:
"Szárazra" sütve, itt-ott megpirítva.
Kolbásszal, hagymával sütve.
8/10 anonim válasza:
Betonkeményre sütve eszem. Nekem a "taknyostojás" olyan fura, megsütöm, ha úgy kérik. A tükörtojás is többféleképpen készül itthon.
10/10 doboszoli válasza:
Lágyan, szinte kocsonyásan.
Van rá egy jelzőm: "prüttyögősen".))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!