Hidegtálhoz milyen hús az ideális?
Figyelt kérdés
A húst bepácolom valamilyen fűszeres, mézes pácban, utána egészben fogom megsütni és hidegen felszelve tálalni. Ilyesmi recepthez milyen húst ajánlanátok?2009. dec. 24. 18:46
1/5 anonim válasza:
A hidegtálakhoz általában sertéshúst használnak. Ezt szép vékonyra el lehet szeletelni, szép világos a szine és finom is.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Esetleg sertéscombot?
2009. dec. 24. 18:58
3/5 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne zsíros hús legyen, tehát pörköltféle kizárva.
De jó a hal is, és a rántott húsok is, meg a fasírtfélék.
4/5 anonim válasza:
Sertéscomb,vagy lapocka.Valójában legjobb sütni a tarja,mert az nem száraz,és sütésközben a zsír kisül belőle.Csak mindenképpen zsírban kell sütni,nem olajban (így marad pecsenyezsírod,az olajat meg kibobhatod.)Ha szép szeleteket akarsz,akkor sütés előtt az inas részeket vágd be egy éles késsel.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. dec. 24. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!