Mit főztök ma?
Figyelt kérdés
Valahogy kifogytam az ötletekből :)2014. ápr. 25. 11:07
11/14 anonim válasza:
Ma lencsefőzelék, sültkolbásszal.
Én is vettem egy szép karfolt :), még nem dőlt el, hogy rakott lesz belőle, vagy kirántom a hétvégén.
Tervezve van még raguleves, utána tojásosnokedli fejes salátával.
12/14 anonim válasza:
Nálunk bableves volt, még a füstölt sonka levében, mert eltettem. Utána még az utolsó mákos kalács husvétról, egy kis vanilia szósszal leöntve.
13/14 anonim válasza:
Leírom már én is, hátha ad ötletet.
Hétfő: húsleves, krumplipüré, frissensült, csalamádé, sütik
Kedd: sonka levéből babgulyás, maradék sonkából sajtos-sonkás tészta, maradék sütik
Szerda: gyümölcs leves, rizses hús
Tegnap-tojásleves, spenótfőzelék bundás kenyér
Ma rakott krumpli, túrós, kakaós, lekváros palacsinta
Holnap ragu leves, tepsis krumpli sült fokhagymás tarjával, uborka
vasárnap: krumpli leves, nokedli pörkölttel, almás pite:)
14/14 anonim válasza:
Én lecsós pörit csinálok rízzsel, tesoméknak tésztával. (Anyuék nyaralni/tavaszolni vannak, s én vagyok a legidősebb). Estére pedig pizzát sütök, holnap pedig vagy maradék, ha elfogy rántott máj, tört krumplival a holnapi ebéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!