Most dobhatom ki az edényemet, vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egyszer sütöttem sültkrumplit serpenyőben, a serpenyőt pedig a tűzhelyen hagytam. Másnap megint sütöttem benne valamit, de csak a végén láttam, hogy az olajban van egy bogár. Az ételt kidobtam, a serpenyőt kimostam, de még utána is éreztem a "sült bogár" szagát. Azóta többször el lett mosva, kézzel, gépben, mindenhogy, de még mindig érzem. Szerintetek beképzelem, vagy tényleg beleivódott és dobhatom ki a kukába?
Inox serpenyőről van szó.
2014. ápr. 23. 20:43
13/15 anonim válasza:
CIF súroló eltünteti a szagot, utána sima mosogatószer.
14/15 A kérdező kommentje:
#10 Bundáskenyér volt, szóval nem sajnáltam.
Élelmiszermoly volt egyébként, és ma reggel megint beleszagoltam a serpenyőbe, és mintha már nem éreztem volna. Meggyőztetek:-)
2014. ápr. 24. 08:14
15/15 anonim válasza:
Nem tudom, ha ez az u.n. "büdös-bogár" = mezei poloska, és benne főtt-sült.... szóval azért annak akár napokig is lehet érezni az "illatát"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!