Csokis muffinban a csoki darabok miért égnek az aljára?
Figyelt kérdés
Darabokra törtem a csokit és beletettem a masszába, ahogy a recept is írta, de sütéskor leült a csoki a muffin aljára és odasült. Miért nem itt-ott volt a csoki a tésztában, mint a rendes muffinokba? :D Mit rontottam el?2014. ápr. 22. 23:44
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy előbb sütni kell egy kicsit, és utána beletenni a csokit, hogy ne süllyedjen le az aljára.
A tetejére raktad amúgy?
2/6 anonim válasza:
Milyen csokit tettél bele?
Nekem csak a tejcsoki szokott az aljára égni, próbáld ki éttel :)
3/6 anonim válasza:
Ne tedd a masszába, a tetejére szórd a csokidarabokat.
4/6 anonim válasza:
Mert a csoki megolvad. Én teszek valamennyi tésztát a formába, teszek bele csokit, és újra tésztát. Így a csoki mindig a muffin közepében marad.
5/6 anonim válasza:
Szerintem konnyu volt a tesztad (ez jo, en is igy szeretem), es a csoki, ahogy megolvadt, lecsorgott az aljara. Ha konnyu tesztas a muffin, sutesallo pasztillat vegyel.:)
6/6 A kérdező kommentje:
A masszába tettem és tejcsokit. Akkor kipróbálom úgy, hogy csak a tetejére szórom. Köszi a válaszokat!
2014. ápr. 23. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!