Ehető ma még a pénteken sütött kacsacomb?
Figyelt kérdés
Hűtőben tároltam végig.2014. ápr. 22. 13:07
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. ápr. 22. 13:23
3/11 anonim válasza:
Én már tutira nem enném meg. Sztem te se .
4/11 anonim válasza:
én a hűtőből valamikor 1 hetes rántott, sülthúst eszek, és még mindig élek, pedig nem 1x ettem már
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már megettem! :/
2014. ápr. 22. 13:44
7/11 anonim válasza:
Egészségedre! Nem lesz semmi bajod!
8/11 anonim válasza:
majd mond meg hogy milyen lett a székleted tőle
9/11 anonim válasza:
Egy jól átsütött húsnak 5 nap alatt- főleg hűtőben tartva- semmi baja nem lehet és nincs is.
A hűtők elterjedése előtt disznóvágáskor is lesütötték az oldalast, nagyobb pecsenyehúsokat és vindőben zsírral ellepve tárolták hónapokon keresztül. Pontosabban folyamatosan fogyasztották friss hús híján.
A hús nem romlott meg, esetleg kissé avas íze lett a tél végére.
10/11 anonim válasza:
Nyugodtan meg lehet enni, nincs annak semmi baja sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!