Mit fözzek a munkatársaimnak?
Hamarosan névnapom lesz, és az ilyen ünnepeket a munkatársakkal is megtartjuk. Általában saját készítésü vacsorát szoktak készíteni. A helyzet a következö: vannak akik fogyókúráznak, vannak cukorbetegek, és van egy tejérzékeny. (utóbbi szinte semmi normális ételt nem eszik mert a gyomorsava is sok)
Ilyen "feltételek" mellett mit tudtok ajánlani, mit készítsek hogy mindenkinek jó legyen?
Jó lesz, de , akkor párold olivaolajon a zöldségeket.
a hús is minimális olajon inkább sütném, mint csak párolnám, vagy csináld kétféleképpen.
Egy jó nagy tál saláta is mehet, mindenféle friss összetevőkkel, minimális olivaolajjal, esetleg balzsamecettel összekeverve.
Sovány sajtokból (pl mozzarella ) és paradicsomból csinálhatsz egy sajttálat is, bazsalikommal megszórva, max a tejérzékeny nem vesz belőle.
Ha esetleg túl savanyú lenne valamelyik gyümölcstől.Persze nem feltétlenül szükséges, abszolút ízlés dolga.
Lehet pici mézzel is megcsorgatni, egy kis durvára vágott dió a tetejére még jobban feldobja.
Édesítőszert csak a cukorbeteg miatt írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!