A bejglit karácsony előtt hány nappal készíthetem el?
Figyelt kérdés
Ma szeretném megsütni, mert utána már nem lesz időm... Nem lesz túl száraz csütörtökig?2009. dec. 20. 13:56
1/6 anonim válasza:
Nem lesz túl száraz, a bejgli egy nagyon tartós készítmény. De szerintem ha még meg akarod sütni, akkor kezd hozzá.
2/6 anonim válasza:
Én is ma szeretném még megsütni a beiglit. Úgy gondoltam,
ha kihűl, betekerem folpacba.Boldog Karácsonyt!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, viszont Kívánok Boldog Karácsonyt!
2009. dec. 20. 14:14
4/6 anonim válasza:
A bejgli akkor a legfinomabb, ha LEGALÁBB két héttel elöbb sütöd és fóliába csomagolva hüvös helyen tárolod.
5/6 anonim válasza:
Én az elmúlt 2 hétben már 4x sütöttem meg a karácsonyi bejglit...de a fiúk mindig megtalálták:(
Szerintem az életben nem fogom megtapasztalni, hogy milyen akkor, amikor állhatott egy kicsit. Legalább most, tőletek tudom, hogy úgy az igazi.
6/6 ANIKÓI válasza:
Én pl. most vasárnap fogom megsütni, másnapra meghül, akkor fóliázom be!
Mindig 22-én szoktam megsütni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!